محل تبلیغات شما

آشنایی با خواص چایکامبوجا؛ معجزه‌ای شفابخش


این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و طرفداران تغذیهسالم رو به افزایش است اما دلیل افزایش محبوبیت این نوشیدنی شفابخش چیست؟

به گزارش ایسنا، چایتخمیری کامبوجا طی سالیان اخیر شهرت و محبوبیت بسیاری در میان طرفداران تغذیه سالمپیدا کرده است.

قدمت نوشیدن این چایدر چین به قرن سوم پیش از میلاد مسیح بازمی‌گردد که پس از آن این نوشیدنی راه خودرا به سوی روسیه، هند و ژاپن باز کرد و به یکی از نوشیدنی‌های اصلی جنگجویان ساموراییتبدیل شد. اما نوشیدنی کامبوجا یا به قول طرفدارانش بوچ» (بوج) از ترکیب چای سبز،سیاه یا سفید با آب، شکر و قارچ کامبوجا تهیه می‌شود. پس از ترکیب این مواد طی یکفرآیند باکتریایی و تخمیری که یک هفته طول می‌کشد، چای کامبوجا آماده می‌شود.

کامبوجا» که در برخیموارد به آن چای کامبوجا» هم می‌گویند همیشه فهرستی طولانی از فواید سلامتی راهمراه دارد. این چای که یک نوشیدنی پروبیوتیک» است ازسیستم ایمنی و گوارشی بدن حفاظت می‌کند. این نوشیدنی مفید همچنین حاوی آنزیم،اسیدهای آمینه، آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌ها است. با این حال همچنان شواهد علمیاندکی درباره ادعای سالم و مغذی بودن این چای وجود دارد. اما به تازگی متخصصاندانشگاه لتونی» 75 مطالعه را که ثابت می‌کند چای کامبوجا برای بدن مفید است، جمع‌آوریو دلیل برای مفید بودن نوشیدن این چای تخمیری اعلام کرده‌اند.

به گزارش ایسنا بهنقل از گرین مد اینفو»،‌ پس به خاطر این دلیل سلامتی توصیه می‌شود از ایننوشیدنی مفید غافل نشوید:

سم‌زدایی

چای کامبوجا حاویمیزان قابل توجهی اسید گلوکرونیک (GA) است. این اسید که بهعنوان یک سم‌زدا شناخته می‌شود در بدن انسان با سمومی نظیر داروها و آلودگی‌هایمحیطی آمیخته شده و سپس آنها را به ترکیبات حل‌شدنی تبدیل می‌کند که بدن قادر بهدفع آنهاست. نوشیدن این چای همچنین به بافت‌های بدن در مقابله با جذب سموم صنعتیکمک می‌کند.

خواص آنتی‌اکسیدانی

کامبوجا سرشار ازآنتی‌اکسیدان‌هایی نظیر ویتامین‌های E و C،‌ بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدهاست. این چایمانند چای سیاه محتویپلی‌فنول‌ها و سایر ترکیبات دارای قدرت آنتی‌اکسیدان‌ها است. اما از آنجا که چایکامبوجا» تخمیر شده به مراتب از چای سیاه معمولی بسیار مفیدتر است. متخصصان دریافته‌اند که میزان فعالیت آنتی‌اکسیدان‌های موجود درکامبوجا صد برابر بیشتر از ویتامین C و 25 برابر بیشتر ازویتامینE است. بنابراین نوشیدن آن به درمان بیماری‌هایمزمن ناشی از استرس اکسیداتیو کمک می‌کند.

انرژی‌زا

کامبوجا آهن موجود درچای سیاه را آزاد می‌کند که این مسئله به افزایش هموگلوبین خون کمک کرده و انتقالاکسیژن به بافت‌ها را افزایش می‌دهد. این نوشیدنی میزان جذب آهن بدن را از سایرسبزیجات آهنی افزایش می‌دهد.

افزایش قدرت ایمنی

استرس اکسیداتیو،سیستم ایمنی بدن را سرکوب می‌کند اما در‌عوض حجم بالای ویتامین C موجود در کامبوجا سیستم ایمنی را تقویت می‌کند. قدرت بالای آنتی‌اکسیدانیکامبوجا همچنین از آسیب‌های سلولی، بیماری‌های التهابی، از کار افتادن سیستم ایمنیو تشکیل تومورهای سرطانی جلوگیری می‌کند.

بهبود بیماری‌هایگوارشی

داروهای غیراستروئیدیضدالتهابی(NSAIDs) برای دل و روده سمیهستند. این داروها منجر به زخم معده می‌شوند. به عنوان مثال ایندومتاسین» که یکداروی معروفNSAIDs محسوب می‌شود گردشخون را مختل کرده و به بافت‌های مخاطی معده آسیب می‌رساند. تحقیقات نشان می‌دهدقارچ کامبوجا به شکل موثری زخم‌های دستگاه گوارش را درمان می‌کند.

متخصصان می‌گویند اینچای از ترکیبات مخاطی معده نیز محافظت می‌کند. فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی این چای همچنین از پوشش داخلی معده محافظتمی‌کند. کامبوجا ترشح اسید معده را که به اعضای مخاطی آسیب می‌رساند، کاهش می‌دهد.در واقع تاثیر درمانی این چای معادل با داروی امپرازول» تشخیص داده شده است.

.

 

آشنایی با خواص چای کامبوجا؛ معجزه‌ای شفابخش

راز طب سوزنی فاش شد

معرفی طب سنتی ایران در نمایشگاه ۳۰ روزه کره/دعوت از فعال طب سنتی ایران

چای ,کامبوجا ,می‌کند ,نوشیدنی ,افزایش ,یک ,این چای ,این نوشیدنی ,سیستم ایمنی ,قارچ کامبوجا ,چای کامبوجا ,کامبوجا؛ معجزه‌ای شفابخش

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

استفتائات جدید (دی ماه 96) aschomibett کدهای دخترونه تورکی آذربایجانی arashatashbahar خلوتگاه میکروالکترونیک آریــــانـــت_خـدمـات فـنـی کـامـپـیـوتـر با کادری مجرب در محل شما تولید و فروش انواع اتاق یخچالی کامیون کامیونت و نیسان taiknowmucho